7 gode råd, når du vælger tagpaptag

Ved at følge en række simple råd kan du få et tag, som sikrer din investering og holder i rigtigt mange år

 

1) Vælg et produkt, der holder

Levetiden af et tag afhænger grundlæggende af to faktorer - nemlig kvaliteten af det tagmateriale, der anvendes, samt hvor godt selve tagarbejdet er udført. Derfor anbefaler vi Derbigum tagpap, som beviseligt er det, der holder længst under danske vejrforhold (over 40 år).

 

2) Vælg en autoriseret tagdækker

Når du vælger en autoriseret Tæt Tag Danmark-tagdækker, vælger du samtidig nogle af Danmarks dygtigste og mest veluddannede håndværkere og tagpap-specialister. Det er din sikkerhed for et korrekt og godt udført stykke arbejde, som overholder alle lovkrav og sikrer, at du altid har dit på det tørre.

 

3) Få en uvildig kvalitetskontrol

Når din lokale Tæt Tag Danmark-tagentreprenør har lagt dit tag, tjekker producenten det gennem en uvildig kvalitetskontrol. Dermed er du sikret, at taget er lagt korrekt og helt efter de seneste forskrifter og lovkrav.

 

4) Vær dækket af en god garanti

Tæt Tag Danmarks løsninger er omfattet af en forsikringsdækket garanti på op til 15 år. Forsikringen er forudbetalt for hele perioden, og du har derfor sikkerhed for at få dækket eventuelle fremtidige skader. 

 

5) Hold taget rent

Husk at holde dit tagpaptag rent og fri for blade og andet nedfald. Tjek taget et par gange årligt, så undgår du stoppede afløb, og at der samles større mængder vand på taget. 

 

6) Få et gratis tagtjek

Få tjekket dit tag af en fagmand med jævne mellemrum gennem hele tagets levetid. Så er du på forkant med skader og undgår ubehagelige overraskelser. Din lokale Tæt Tag Danmark-entreprenør udfører gerne et gratis og uforpligtende tagtjek.

 

7) Regn på totaløkonomien

Den billigste tagløsning kan hurtigt blive den dyreste i længden. Du bør derfor vælge en løsning, der holder så længe som muligt, og som kræver et minimum af vedligeholdelse.

 

Derbigums produkter har den bedste totaløkonomi.