Referencer

Omfattende erfaring

Som godkendt Tæt Tag Danmark entreprenør har Tranbjerg Tagdækning ApS stor erfaring med både store og små tagpap-tagdækningsopgaver.

 

Uanset om du er en større virksomhed, et boligselskab eller privat husejer, så kan vi løse din opgave – alene eller gennem vores landsdækkende netværk af entreprenører.

 

Vi har løst opgaver for en lang række virksomheder indenfor dansk handel og industri - og har lagt tag på alt fra store prestigebyggerier til lagerhaller - fra boligbyggeri til private villaer. Vi har desuden omfattende erfaringer med lægning af tag for offentlige instanser indenfor stat, amt og kommune - f.eks. sygehuse, ældreinstitutioner, børnehaver, skoler, biblioteker og museer.

 

Hvis du vil vide mere om Derbigums kvaliteter og se nogle af vores andre referencer er du velkommen til at klikke dig ind på Derbigums website på adressen www.derbigum.dk.

---

Lyseng Svømmebad

Århus Kommune valgte Derbigum & Tranbjerg Tagdækning til at renovere taget på Lyseng Svømmebad.


Renovering af 23.000 kvm. på Bilka i Tilst

Vi har afsluttet 23.000 kvm. renovering på Bilka i Tilst.

Tagmembranen, en Derbigum SP 4 udlægges i koldklæber Derbibond S. Koldklæberen sprayes ud med en såkaldt Spray-gun. Fem mand laver på en god dag 1100 kvm. færdigt tag.

Metoden er udviklet af DERBIGUM i USA og er særdeles rationel på store tagflader. Skotrender og murkroner blev renoveret sidste år. Ligeledes udlagt i koldklæber.